Nieuws

Kerst in de Vesting 2016

We hebben dit jaar twee korte optredens (een half uurtje) gedaan tijdens het evenement "Kerst in de Vesting" in Elburg. Dit podium stond op het gezelligste pleintje van de stad, het Veghenhofplein, in de Armenbuurt.

Droom, Durf, Doe en Deel

Dit nummer van Marco Borsato vormde het thema van de jeugddienst in de Ichtuskerk, waar we 16 oktober de muzikale begeleiding hebben verzorgd. Voorafgaand aan de dienst (wij waren nog wat aan het inspelen) heeft onze geluidsman dit filmpje geschoten:

 

Zegekroon

Na afloop van de vorige Appèldienst hebben we een van de nummers uit de dienst nog een keer gespeeld (voor een lege zaal), om nog even een filmpje te maken:

Passiestonde

Tijdens de Stille Week, de week voor Pasen, worden er in de Grote Kerk van Elburg dagelijks Passiestondes gehouden. Korte bijeenkomsten met muziek, gebed en overdenkingen, waarin wordt stilgestaan bij de lijdenstijd.

Wij hebben op de dinsdagavond de muziek verzorgd. We hebben ons instrumentarium natuurlijk op de sfeer en de locatie aangepast: geen drums, synthesizer en elektrische gitaar, maar percussie, accordeon en akoestische gitaar. Speciaal voor de gelegenheid was oud-bandlid Hanneke er ook weer even bij, leuk!

Na afloop hebben we een filmpje gemaakt. Gewoon met een telefoon, dus de geluidskwaliteit is helaas niet optimaal.