Nieuws

Versterking gezocht

We zijn op zoek naar een gitarist (elektrische gitaar) en een basgitarist.

Lijkt het je leuk om met ons mee te spelen, of ken je iemand? Stuur ons even een mailtje of een Facebook-berichtje (het linkje staat onderaan het menu), of spreek ons na een dienst even aan!

Thuis bij Hem

Hier is weer een nieuw filmpje, gemaakt tijdens de soundcheck voor de afgelopen Appèldienst.

In deze dienst stond de bijbeltekst over de op overspel betrapte vrouw centraal. De tekst van dit nummer, Thuis bij Hem van Schrijvers voor Gerechtigheid, sluit daar helemaal op aan.

Testify - Thuis bij Hem (Schrijvers voor Gerechtigheid)

Wonderlijk

Tijdens de soundcheck op 4 december 2016 heeft onze geluidsman dit filmpje gemaakt. Dit was voorafgaand aan de jeugddienst in de Vredeskerk in Wezep, waar we die avond gespeeld hebben.

Dit is het nummer Wonderlijk van Sela.

Testify - Wonderlijk (Sela)

Kerst in de Vesting 2016

We hebben dit jaar twee korte optredens (een half uurtje) gedaan tijdens het evenement "Kerst in de Vesting" in Elburg. Dit podium stond op het gezelligste pleintje van de stad, het Veghenhofplein, in de Armenbuurt.

Testify - I Heard the Bells on Christmas Day (Peace on Earth) - Kerst in de Vesting, Elburg

Testify - Breath of Heaven (Mary's Song) - Kerst in de Vesting, Elburg

Zegekroon

Na afloop van de vorige Appèldienst hebben we een van de nummers uit de dienst nog een keer gespeeld (voor een lege zaal), om nog even een filmpje te maken:

Testify - Zegekroon (Opwekking 764)

Passiestonde

Tijdens de Stille Week, de week voor Pasen, worden er in de Grote Kerk van Elburg dagelijks Passiestondes gehouden. Korte bijeenkomsten met muziek, gebed en overdenkingen, waarin wordt stilgestaan bij de lijdenstijd.

Wij hebben op de dinsdagavond de muziek verzorgd. We hebben ons instrumentarium natuurlijk op de sfeer en de locatie aangepast: geen drums, synthesizer en elektrische gitaar, maar percussie, accordeon en akoestische gitaar. Speciaal voor de gelegenheid was oud-bandlid Hanneke er ook weer even bij, leuk!

Na afloop hebben we een filmpje gemaakt. Gewoon met een telefoon, dus de geluidskwaliteit is helaas niet optimaal.

Testify - Mijn God (psalm 22)